Moštárna , povidlárna, sušárna ovoce

Sem vložte podnadpis

MOŠTÁRNA:

Naše moštárna je vybavena jednou z nejmodernějších technologií na výrobu přírodních šťáv a moštů. Tato moderní linka dokáže vylisovat s maximální výtěžností různé druhy ovoce na velmi lahodnou šťávu plnou vitamínů, vlákniny, minerálních látek a mnoho dalších prospěšných látek. - snižují krevní tlak a hladinu cholesterolu a krevních tuků - posilují imunitní systém, srdce a krevní oběh - stabilizují hladinu cukru v krvi - čistí střeva - posilují dásně

A jak probíhá objednání moštování?

1. Po telefonické domluvě přiveze zákazník ve smluvený čas své ovoce do moštárny. 2. Ovoce se vysype do nerezového drtiče, který ovoce rozmělní na kaši. 3. Podrcené ovoce se dá do lisu. 4. Zakonzervujeme Váš mošt, abychom uchovali veškeré vitamíny. 5. Na přání zákazníka provedeme pasterizaci.

Neváhejte a přijďte, z vlastního ovoce je mošt přece nejchutnější...

Cena 1 l moštu 6 Kč (drcení, lisování) pro rok 2020.

POVIDLÁRNA:

Pro vaření povidel používáme tradiční způsob ověřen našimi babičkami. Povidla se vaří v celoměděném kotli. Pod kotlem topíme dřevem nebo plynem, po domluvě se zákazníkem. Povidlárna je vybavena pasírkou ovoce, která nás zbaví slupek, pecek a nečistot. Zákazník může dobu strávit příjemným posezením, které je pro Vás nachystáno. Cena za zhotovení zahrnuje rozvaření trnek, pasírování produktu, umytí kotle po skončení a režijní náklady.

Cena je tedy 17 Kč / 1 kg.

SUŠÁRNA OVOCE:

Veškeré ovoce je šetrně usušené horkým vzduchem a je zbavené jakýchkoliv konzervačních nebo dalších přidaných látek. Naše sušárenská sezóna začíná v létě se zráním VIŠNI A TŘEŠNÍ a končí na podzim se sklizní HRUŠEK A ŠVESTEK. Sušíme od 7 kg ovoce do 100 kg.

Také lze zapůjčit přenosnou sušárnu o objemu s maximální náplní ovoce 20 kg za manipulační poplatek 499,- Kč / den.